Hvem er vi

Butik Kitts blev grundlagt i foråret 2019.

Efter 20 år i modebranchen som selvstændig skrædder, designassistent og produktkoordinator i København, opdagede Kitt en sensommerdag at Nyborg Lystbådehavn er en naturperle, men livet på havnen manglede. Dette blev startskuddet til en ide om Butik Kitts.

Underspillet luksus alle har råd til, danner rammen for Butik Kitts. Filosofien er at skabe en butik, hvor kvalitet og pris hænger sammen, og resultatet er stærke brands, hvor du kan style dit look op eller ned alt efter, om du er til det romantiske basislook eller et stærkt hipt udtryk.

Butik Kitts forhandler mærker der er danske, som anvender fra de bedste materialer, med en tilgang til bæredygtighed, så produkterne kan bruges igen og igen.

Butik Kitts univers tilbyder lækkerier til ham, hende, børnene og hjemmet. Vi spænder bredt med varer indenfor kaffe/te to go, fiskegrej, is, brugskunst, og lækkert tøj.

I butikken møder du:

Kitt, er indehaver af Butik Kitts. Kitt har 20 års erfaring inden for mode og tekstil. Kitt er i gang med sin tredje uddannelse på sidste år, hvor hun skal skrive en bachelor i design og business

Pehinelia Seklair, har en lang karriere indenfor helsekost både i Kerteminde og Nyborg. Pehinelia har med sine mange år i butik en bred erfaring og yder den bedste kundeservice.

Mette Løwe, er butiksudannet og med en kommende kontoruddannelse. Mette vores freelance dekoratør.

Tina Fløe, er uddannet frisør, pædagog og har desuden arbejdet mange år som jobkonsulent. Tina har selv haft brugskunst butik i Kerteminde, derfor har hun et stort kendskab til, hvad der røre sig på den danske modescene.

Brian Lindegård står for alt vores it-teknik.